Magnetische zwaartekracht druppels Fidget Stress Relief Metal Science Toy

Magnetische zwaartekracht druppels Fidget Stress Relief Metal Science Toy

Magnetische zwaartekracht druppels Fidget Stress Relief Metal Science Toy

  • €11.19


schuifregelaar is vrij om te vallen op de juiste snelheid, het simuleren van de zwaartekracht van de maan of Mars. Het is precies berekend, dus de verticale aflopende schuif beweegt met dezelfde snelheid, net als elk object op het oppervlak van de maan. De zwaartekracht op de maan is 1,6 m, wat slechts 1/6 van de aarde is.
Wat het echt uniek maakt, is dat het een andere zwaartekracht heeft dan de aarde. De wetenschappelijke geest van het ontwerp en de productie van het gebruik van fysieke verbazingwekkende wetten lijken de zwaartekracht te negeren en laten je de vrije val op Mars en Maan verkennen. Of je nu een fidgeter bent, een wetenschapsliefhebber of gewoon gek bent op coole gadgets die je graag zou willen spelen.
Zakformaat, je kunt het omdraaien, verschuiven, roteren, rusteloos, zoals je wilt. Net zoals we het altijd leuk vinden in je hand, is er natuurlijk rotatie, rollen, glijden, erop klikken, rusteloos, op elke mogelijke manier. De schuifregelaar 'anti-zwaartekracht' maakt het erg bevredigend om moondrop te spelen.


  • Dimension and Weight: Productgewicht: 0,0350 kg
    Pakket gewicht: 0,0380 kg
    Productdimensie: 7,00 x 3,00 x 7,00 cm / 2,76 x 1,18 x 2,76 inch
    Pakketafmeting: 10.00 x 5.00 x 10.00 cm / 3.94 x 1.97 x 3.94 inches
  • Pakketinhoud: Pakketinhoud: 1 x anti-zwaartekracht ervaring instrument speelgoed
  • Kleur: Dodger Blue

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good